miercuri, 26 ianuarie 2011

Invitatii pentru pentru niste persoane foarte speciale: bunicii

A trecut si botezul lui Mihnea, acum mic crestin careia ursitoarele i-au harazit un viitor frumos si plin de realizari! A fost scaldat in cristelnita, infasurat in crisma, apoi a petrecut pana seara tarziu (mare petrecaret Mihnea asta, zau asa!!!), pentru ca a doua zi sa fie imbaiat si ferchezuit de catre nana si moasa.
Iar la acest eveniment important, pe langa parinti, au luat parte si niste persoane foarte-foarte speciale: bunicii. Ei sunt cei care au capatat rabdarea aceea de nepretuit (pe care noi acum n-o prea avem) de a-i asculta toate nemultumirile, de a-l convinge ca ceea ce i s-a pus in farfurie e o mancare extraordinar de gustoasa, ca fructul acela negustat e delicios! Care zambesc chiar si atunci cand a facut o boroboata si-l cearta cu caldura... (cum pot oare face asta?). Care, chiar daca anii i-au mai garbovit, stau aplecati asupra lui veghindu-i primii pasi... si cate si mai cate lucruri nemaipomenite pot face acesti oameni minunati!
Pai, pentru asa persoane speciale, invitatia trebuia sa fie macar la fel de speciala. Pentru ca ii iubim mult-mult de tot!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu