vineri, 1 aprilie 2011

Floarea soarelui si o fetita

A trecut ceva vreme de cand am postat pe blog ceva facut de mine. Si asta din varii motive - ba ca ne-am mutat din nou, ba ca am facut curatenie, ba ca au fost copiii bolnavi, ba ca, ba ca...
Dar iata ca a dat Domnul si m-am incumetat de i-am facut Mirunei un tablouas pe care il voi pune frumusel in camera ei - care acum e in mare parte cu nuante de portocaliu, grena si alb. Am avut mare noroc ca era plecata la gradinita, altfel cu siguranta nu scapam cu vopselele intregi - ba chiar teama-mi e ca n-as mai fi avut cu ce termina pictura! (drept urmare, am tema azi: trebuie sa-i cumpar acuarele si bloc de desen. mi s-a amintit inclusiv azi dimineata)

Lasand la o parte vorbaria - daca oi putea - va spun doar ca am desenat pe o placa subtire de 3mm de osb (asa se cheama?). O fetita blonduta (chiar daca miruna e bruneta dar na, sa aiba concurenta fata!), care a facut un efort deosebit cu stropitoarea din dotare si a-naltat o floarea-soarelui mai mare decat ea! Culorile sunt tari, ca asa am observat ca ii plac fetei mele. Ba chiar aseara, dupa ce terminasem lucrul, il tineam pe Damian in brate langa desen si era si el foarte incantat de ce facusem. M-am simtit si eu admirata - macar 2 admiratori cu siguranta am in toata lumea asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu