joi, 25 noiembrie 2010

Crizanteme...

No, acum gata cu desenele-animate! Ca merita si sufletelul nostru (al celor mari, ma refer) o pata de culoare. Ei... pata de culoare sa zicem ca era deja postata pe pereti. Sub forma de var GALBEN, da' galben raaauuu! Si asta tocmai in sufragerie!
Optiuni? Sa varuim din nou, in albul cel mai curat, sufrageria? Ei bine... nooo, ca asta ar lua si timp, si bani, si-o gramada de mizerie. Asa ca am decis, ferm si hotarat (sunt sinonime? ... aaaa, da! si ce daca, eu vreau sa subliniez ideea) ca nici peretii astia nu pot ramane la nesfarsit asa de palizi si bolnavi. Drept urmare, ca de nicaieri, au inflorit 3 crizanteme, ca tot n-avem plante inca in apartament! Si stiti care-i avantajul? Ca nici macar nu trebuie udate!

3 comentarii:

  1. foarte frumoase desenele tale...as vrea sa-i pictez camera puiului meu si ma gandeam sa folosesc var.Insa atatea culori de var...poti sa-mi spui ce folosesti?....indiferent de rasp[uns ,multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. scuza-mi intarzierea cu care-ti raspund. Eu folosesc pentru desenat pe pereti vopsele acrilice. Am cumparat culorile primare (rosu, galben, albastru si negru), pe care le combin intre ele pentru a obtine celelalte culori si nuante. In loc de alb, am folosit var alb. Culorile acrilice au avantajul ca sunt foarte rezistente si nu sunt toxice!
    Spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca doriti culori acrilice incercati aici dementuxxl @ yahoo.com. e persoana de incredere si are preturi foarte bune. Iar la cantitati mai mari (de peste 5 buc) pretul e negociabil. Chiar merita

    RăspundețiȘtergere