miercuri, 24 august 2011

Incercare cu tableta grafica

A trecut ziua mea, iar al meu sot s-a gandit ca as merita o tableta grafica. Sau un aparat de masaj? ... sau o tableta grafica mai bine. Timp sa o folosesc nu prea am avut. Am facut o incercare-doua cu ea, dar m-am lasat ca nu aveam timp, nici rabdare. In plus, mai trebuia sa instalez ceva programele pe laptop si - culmea! - imi lipseste cheful cu desavarsire! Parca am atarnate de maini (si de creier) niste bolovani care ma trag in jos. ... Creierul e invadat de pitici care imi tot soptesc "ai altceva de facut!!!..." Drept urmare, am tot lalait-o si-am invartit-o, pana azi, cand am zis "hai bre, ca n-o fi asa greu."
E cam ciudat sa folosesti in loc de ustensilele clasice un creion si-o tableta... inca n-am reusit sa prind gustul desenelor facute cu ajutorul ei. Dar am facut o incercare si, fiind prima, ca orice prim pas, trebuie notat. Si de aceea notez si eu acest mic eveniment: primul "desen" facut din pixeli.

Am incercat initial sa fac un chip, o floare... dar deocamdata e prea greu. Si daca tot am fost un weekend la Zugreni, mi-am zis sa fac un apus de soare printre brazi. Sau, daca prefera cineva un rasarit...